top of page
  • Writer's pictureKom til Orkanger

Perfekt enebolig i utkanten av småbyen

Det unge samboerparet ønsket å flytte fra storbyen til småbyen og valgte Orkanger. Her fant de sin perfekte enebolig på 105 kvadrat på Joplassen i utkanten av sentrum.Lise Karlsen, Mikael Paulsen og lille Henri har funnet seg godt til rette i den splitter nye eneboligen med utsikt over Orkanger og med Ulvåsmarka som nærmeste nabo. Bare ei lita uka etter innflytting tar de imot komtilorkanger.no og viser rundt i sitt praktiske og godt planlagte hjem. (Intervjuet ble gjort før Coronaviruset og restriksjoner ble innført i Norge.)


Hvordan ble dere oppmerksomme på eneboligtilbudet i Joplassen?

- Det var gjennom finn.no. Vi jaktet på enebolig i Orkanger-området, ikke langt fra sentrum, med gode og praktiske løsninger for en familie på fire. Henri får nemlig en lillebror om kort tid, forteller Mikael Paulsen.


Hvorfor valgte dere Joplassen?

- Vi ønsker å bo litt utafor bykjernen. Vi tenkte først vi måtte kjøpe en gammel enebolig pga kostnader, men egentlig ønsket vi nybygg. Og så dukket Joplassen opp! Ny enebolig til rundt 3 millioner er jo helt fantastisk! Da fikk vi også råd til oppgradering av standardvalgene, sier Lise Karlsen.


De har valgt kjøkken- og baderomsinnredning fra Fossline og de har malt veggene etter eget fargevalg. De skryter av utbygger som har hatt en god prosess under bygginga. De har vært inne på befaring under bygginga og gjort nødvendige mål for gardinkjøp.Fra storby til småby

De flyttet ut av leilighet på 50 kvadrat i Trondheim og prisen for denne er ikke langt fra 105 kvadrat enebolig i Orkanger. De brukte ikke lenge på å bestemme seg da de fant Joplassen. Området ligger i bakkene like øst for sentrum. Selv om de kommer til å bruke bil når de skal storhandle og ved transport til og fra barnehage og jobb, er det mulig å sykle og gå med vogn. Det er går an å sykle til jobb for både Mikael som er prosessoperatør hos Elkem Thamshavn og for Lise som er avdelingsleder hos Rema 1000 på Amfi OTI.


Trygt og sosialt

De sier det virker trygt for her er det gang- og sykkelvei fra sentrum og helt til Joplassen når den siste strekningen fra Orkdalsveien til Rønningen blir bygd. Dessuten er det mulig å benytte snarvei som går fra Joplassen via Perbakkan og Nerviksbakkan til sentrum.

Utendørs er det også lagt til rette for beboerne med et tun der det etter hvert blir opparbeidet en 300 kvadrat stor felles gressplen. Rundt boligen er det i tillegg til veranda og utebod også mulighet for å bygge platting mot nabohuset i sør. Det hører også med carport med plass til to biler.Boligen er på 105 kvadrat. De har tre soverom, bod og kombinert bad og WC i 2.etasje. I første-etasjen er det stue, kjøkken, entre og bod kombinert med vaskerom og bad.

Nye naboer er i ferd med å komme, og Lise, Mikael og Henri håper på at barnefamilier oppdager området slik de har gjort. Etter bare kort tid har de allerede oppdaget at her er det et godt nabolag. De har meldt seg inn i Joplassen Velforening og ser fram til mange år i eneboligen mellom bysentrum og Ulvåsmarka.
Ønsker du å flytte til en helt ny bolig? Klikk deg inn for å se bilder av en ny og moderne enebolig med flott beliggenhet på Joplassen | 3 soverom | 2 bad | Gode solforhold | Carport


Recent Posts

See All

Σχόλια


Ο σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.
bottom of page