• Kom til Orkanger

Nyttårskonsert

Orkdal Janitsjar inviterer nok en gang til nyttårskonsert!Årets nyttårskonsert finner sted i Orkdal kulturhus lørdag 18. januar kl. 17.00! Tema for nyttårskonserten er dans og det blir musikk fra flere dansestiler. Alt fra samba til folkedans! Gjester på konserten er Spelemannslaget Laust & fast! Laust & fast er et spelemannslag bestående av unge felespillere fra kulturskolene i Orkdal og Skaun! Musikalsk leder for laget er felespiller Sturla Eide. Sturla Eide skal være både solist og konferansier på konserten. Dirigent for konserten er Arve Blåsmo!


Orkdal Janitsjar har øvd på repertoaret siden sesongstart i august! Korpset gleder seg til å fremføre et flott og variert repertoar for publikum! Nyttårskonsert med Orkdal Janitsjar har blitt en tradisjon etter flere år med nyttårskonsert i rekkene! Hjertelig velkommen til årets nyttårskonsert! 
Les mer om arrangementet på Facebook

Recent Posts

See All
Om kom til Orkanger

Kom til Orkanger er etablert av Salvesen & Thams Eiendom for å fremme Orkanger som bosted. Har du tips til en god historie, kanskje en ledig stilling i din bedrift eller vil du bidra med flotte bilder? 

 

Ta gjerne kontakt med oss

 

Vil du ha post?

© 2020 komtilorkanger.no | Personvern retningslinjer

  • White Facebook Icon