top of page
  • Writer's pictureKom til Orkanger

Julemarked og julegrantenning

En innholdsrik vinterdag på OrkangerDet ble en flott dag med julemarked på Orkanger. Torget fikk besøk av 18 selgere som hadde med spennende produkter man kunne få kjøpe. Det er muligheter for at flere julegaver ble handlet den her dagen. Ponniridning ble populært hos de mindre barna og man kunne få kjøpe seg mye godt å spise fra flere av salgsbodene.

På lekeplassen Rømmetunet så kunne alle få grille seg pølse og her er det alltid fritt frem for å bruke de flotte lekeapparatene og fasilitetene som er etablert av Salvesen & Thams Eiendom. Skøyteisen var dessverre ikke helt på plass pga mildværet dagene før arrangementet. Men det la ingen demping på den fine stemningen med julepyntet lekeplass med fakler og lys. I tillegg var det muligheter for å se nærmere på nye og innflytningsklare leiligheter som du finner i Orkanger sentrum. Les mer på: bolighub.no


Det store høydepunktet for barna var selvfølgelig at selveste julenissen kom på besøk med pakke.

Takk til ildsjeler, organisasjoner og næringslivet på Orkanger som arrangerer en så flott dag. Tradisjoner og slike dager er med å skaper fine opplevelser for store og små. Så som høytlesing på biblioteket, juleverksted på Skattkammeret. Flott musikk av Orkdal Skolekorps og Tore Andre Helgemo som så til at det ble rett julestemning på torget. Den dyktige ildsjongløren Thomas gav julegrantenning en ny dimensjon ;-) Barna fikk store øyer og man kunne høre flere foreldre gi klar beskjed om at dette prøver man ikke hjemme..... Nå går vi de siste ukene mot jul i møte og med en flott julegran som lyser opp på torget.


#julegrantenning #komtilorkanger #orkanger #julemarked

bottom of page