top of page
  • Writer's pictureKom til Orkanger

– Boligreisen starter hos oss


F.v. Ragnhild Mardahl, Aasmund Lie og Janne-Marit Syrstad.

Det kan være krevende å finne fram i jungelen av botilbud, trender, møbler, farger og smarte løsninger når vi skal gjøre noe med bosituasjonen vår. I Orkanger sentrum har du mulighet til å få gode råd på alle områder gjennom kontorfellesskapet BoligHUB.


– I regionsenteret har vi utrolig mange ulike botilbud for tiden, sier daglig leder i Nordbohus Orkladal Aasmund Lie. – Vi har alt fra urbane leiligheter midt i bykjernen til eneboliger nær marka. Vi kan bidra med urbane leiligheter i bysentrum og eneboliger til under tre millioner i Joplassen, sier han.


BoligHUB ligger lett tilgjengelig fra Orkdalsveien midt i sentrum og her har tre virksomheter funnet sammen: Nordbohus Orkladal, Fossline og Studio Inspire. I tillegg vil Salvesen & Thams Eiendom ha kontordager i kontorfellesskapet.


Lie sier at mangfoldet av bomuligheter i kommunen fanger opp de fleste sine behov. Han er selv innflytter, men har som styreleder i Orkladal Næringsforening og tidligere banksjef i Sparebank1 i Skaun og Orkladal blitt godt kjent i regionen. Lie er opprinnelig fra Kristiansand, men har bodd med familien på Orkanger siden 2007 og bor i dag på Evjen.


Ved årsskiftet forlot Lie banksjefjobben og tiltrådte som daglig leder i Nordbohus Orkladal. Samtidig som han tiltrådte var det også besluttet av Nordbohus skulle ha kontor i Reme-Gården i Orkanger sentrum og etablere kontorfelleskapet BoligHUB.


– Målet vårt i BoligHUB er å gjøre boligdrømmen litt enklere, sier Lie. – Her kan folk komme innom for en prat og her finner du fagfolk som kan bistå med alt fra valg av bolig, tomt eller leilighet, til innredningsløsninger, tegning av kjøkken og interiørdesign. Boligreisen starter hos oss, sier Aasmund Lie.


På hjemmesiden beskrives BoligHUB slik: «Vi stiller med rådgivere, interiørarkitekter, interiørdesignere, byggeledere, teknisk fagkompetanse innenfor bygg og ikke minst personer som vil hjelpe deg med boligdrømmen hele veien hjem.»


Samarbeidspartnerne i BoligHUB opplever at interessen for å flytte til Orkanger og Orkdal er økende. Ragnhild Mardahl og Janne-Marit Syrstad i Studio Inspire mener dette nettopp har sammenheng med mangfoldet av boligtilbudene og nærheten til Trondheim. Nyveien over Klett og bompengefri E39 mellom Klett og Orkanger betyr også mye.


– Trenden i dag er at folk på boligjakt tar kontakt med oss i bransjen i tidlig fase. De har behov for å redusere tidsbruken når de skal velge romløsninger, funksjonell oppbevaring, interiør, farger og kreative løsninger tilpasset arealet de har til disposisjon, sier Ragnhild Mardahl.


Innsalget av Orkdal som bosted er langt enklere ettersom kommunen har god barnehagedekning, lag og foreninger leverer så det holder når det gjelder idrettsanlegg og generelt er det gode turmulighetene både sommer og vinter.


– Når vi i tillegg kan skilte med en koselig og mangfoldig bykjerne som er i utvikling, fanger det interessen hos våre kunder, sier Janne-Marit Syrstad.


Mer informasjon om Haldorgården


I tillegg til leiligheter på Rømme og i Haldorgården, er Solfang et nytt og spennende leilighetstilbud midt i bysentrum. – Solfang har passivhusstandard og vi er i sluttfasen for prosjektering, sier prosjektleder Martin Wormdal i Salvesen & Thams Eiendom. Han nevner også et spennende eneboligområde i Joplassen. Her er det eneboliger til under 3 millioner. To er allerede solgt og bygging starter i vår.


Les mer om enebolig for 2,99 millioner

bottom of page